Bijzondere trouwkaarten

Je bent op zoek naar de ideale trouwkaart. Hier vind je trouwkaarten bijzonder, perfect voor jullie voorgenomen huwelijk! Voor de mooiste dag van je leven, heb je aardig wat voorbereiding nodig. Dat doe je ook met alle liefde, want je wilt natuurlijk dat alles perfect verloopt op die dag. Ik hoop dat mijn trouwkaarten jullie een beetje op weg kunnen helpen. 

Verschillende soorten en maten

Niemand is hetzelfde, en dat is met onze kaarten niet anders. We hebben ontzettend veel verschillende kaarten. Zo kun je kiezen voor een drieluik, een pop-up of een tentkaart, maar ook bijvoorbeeld een fotokaart is één van de mogelijkheden. Je kunt er ook voor kiezen je kaart zelf te ontwerpen, er is ontzettend veel mogelijk! 

Bestelproces

Het bestellen van jullie gekozen trouwkaarten is eveneens heel makkelijk. Nadat je jouw gekozen kaart hebt ontworpen kun je het gewenste aantal in het winkelmandje plaatsen. Heb je de kaarten voor 13:00 uur besteld en betaald? Dan worden ze diezelfde dag nog verzonden! Meestal ontvang je ze dan de volgende dag, via PostNL. Ook op zaterdag.