De leukste cadeaus voor je personeel

Wil je je personeel verrassen voor het harde werk en weet je niet zo goed wat je wilt geven? Het is niet altijd makkelijk om een cadeau uit te kiezen met een persoonlijk bericht. Vaak stuur je een mooie fles wijn op of een cadeaubon die op verschillende plekken gebruikt kan worden. Hieronder delen we een aantal cadeau idee├źn zodat je inspiratie kunt opdoen voor de leukste cadeaus.

Leesmateriaal

Boeken zijn altijd een leuk idee en daar kan je iedereen blij mee maken. Weet je niet goed welk boek je moet kopen voor wie? Stuur een cadeaubon op van een boekenhandel met de gemiddelde prijs van een boek. Zo kunnen je werknemers zelf een boek uitkiezen. Wil je een boek geven gerelateerd aan de functie per werknemer? Stuur een persoonlijk bericht waarom jij denkt dat dit boek geschikt is voor de ontwikkeling van je werknemers.

Sportaccessoires

Sportieve cadeaus zijn altijd topcadeaus. Denk hierbij aan sport shirts of een bidon. Je kunt bijvoorbeelfd zelf een t-shirt ontwerpen met het logo van het bedrijf erop en met een leuke slogan. Hierbij kun je wat kleine gewichten opsturen zodat je werknemers thuis een workout kunnen doen. Je kunt het persoonlijk maken door iedere werknemer een ander cadeau te geven. Doet de een aan yoga? Geef een yoga mat. Houd de ander van een HIIT workout? Geef gratis online HIIT lessen cadeau.

Spellen

Wil je iets creatiefs geven? Denk aan puzzels en knutselartikelen. Je kunt hier ook een challenge van maken met al je werknemers waarbij de persoon met de meeste stemmen op zijn of haar ontwerp een keer gratis een maaltijd mag bestellen op kosten van het bedrijf. Ook kun je op kantoor de ontwerpen bij elkaar ophangen met een foto van de persoon die dit heeft gemaakt. Zo maak je het kantoor nog persoonlijker en gezelliger.