De liguster

De liguster is een groenblijvende, bossige struik met glanzende groene bladeren en bloemen in de zomer. De plant produceert kleine, bolvormige vruchten in de herfst. Het is de perfecte plant, die snel een ​​dichte haag creëert.

Goedkope en beter met blote wortels

Haagplanten met blote wortels zijn beschikbaar van november tot april, in de tuinwereld bekend als het slapende seizoen. Dit is de natuurlijke rustperiode van planten, waardoor ze kunnen worden getild, getransporteerd, opgeslagen en opnieuw worden aangeplant. Online vind je enkele populaire soorten die het in onze contrijen erg goed doen. De liguster hagen zijn semi-groen in de winter. Dit betekent dus dat ze niet alle bladeren verliezen.

Liguster

 Snelgroeiende hagen

Snelgroeiende hagen zijn perfect voor budgetbewuste en / of beginnende tuiniers. We komen tegemoet aan deze zorgen met onze snelgroeiende hagen die in een mum van tijd naar de gewenste hoogte van de klant kunnen groeien. Ondanks hun snelle groeisnelheid (ongeveer 40 – 60 cm per jaar), hebben ze minimaal onderhoud nodig : ze hoeven slechts één of twee keer per jaar te worden gesnoeid. Ze zijn ideaal voor de privacy die je eigendom beschermt tegen overmatig lawaai, wind en nieuwsgierige buren.