De voordelen van een koffieautomaat op kantoor

Koffie wordt meestal gebruikt om op te starten, maar ook om even een rustmomentje te pakken en even bij te kletsen. Zo ook op kantoor. Het zorgt ervoor dat werknemers beter aan het werk kunnen en iedereen waardeert een lekker kopje koffie van goede kwaliteit.

Snel een kopje koffie uit de automaat

Meestal neemt een kopje koffie maken veel tijd in beslag, vooral als het van goede kwaliteit is. Een koffiezetapparaat moet je meestal met water en bonen vullen, het apparaat moet opwarmen en voordat het eenmaal in je kopje zit ben je al een tijd verder. Met een automaat hoef je alleen het kopje er onder te zetten, een knop in te drukken en binnen no-time heb je een verse kop warme koffie. Bij Zelst hebben ze koffieautomaten voor bedrijven, maar het is ook mogelijk om er eentje te leasen.

Een ruime keuze uit verschillende soorten koffie

Alleen melk en suiker in de koffie toevoegen is een beetje uit de tijd. Een koffieautomaat heeft de mogelijkheid om de koffie naar iedereen zijn zin te maken. Denk hierbij aan een latte macchiato, of een cappuccino. Er zit voor iedereen op kantoor wel iets bij, en anders is een beetje heet water voor thee of een warme chocomelk ook nog altijd een optie.

Geen verspilling

Een gewoon koffieapparaat moet je vaak leeg gooien omdat je al snel te veel koffie maakt dan dat je gebruikt. Bij een koffieautomaat krijg je gelijk genoeg koffie voor één kopje. Zo voorkom je dat je veel moet weggooien. Dat bespaart niet alleen geld, maar het is ook gelijk een stuk duurzamer. Mocht je wel meer koffie willen maken, dan heb je dat heel snel voor elkaar, omdat een koffieautomaat snel elk kopje kan vullen. Ook heb je geen last van aangekoekte resten, dus hoef je ook niet zo veel schoon te maken.

Een extra visitekaartje

Het is altijd fijn als je een kopje koffie krijgt. Zo ook bij een vergadering, of misschien wel een sollicitatiegesprek. Zodra je een kop goede koffie aanbiedt, krijgen mensen al snel een fijner en vertrouwd gevoel bij jou en zo dus ook jouw bedrijf. Een eerste indruk krijg je natuurlijk maar één keer, en met een eenvoudige koffieautomaat is dit al een stuk beter voor elkaar te krijgen.

Gezelligheid

In de pauze of even tussendoor snel een praatje maken is altijd goed. Met een koffieautomaat kun je een hele koffiecorner inrichten om ervoor te zorgen dat het een sociale plek wordt. Dit zorgt voor een hogere tevredenheid en verbinding bij de werknemers, waardoor hun productiviteit een stuk groter wordt. Ze voelen zich tenslotte wat meer op hun gemak, en kunnen niet wachten om flink door te werken zodat ze zo snel mogelijk weer kunnen gaan genieten van een lekker kopje koffie.

Een koffieautomaat kopen

Er zijn verschillende soorten koffieautomaten. Neem daarom eens een kijkje bij Zelst en onderzoek wat voor koffieautomaat het beste bij jouw bedrijf past. Op de site vind je ook 3 stappen om daarachter te komen. Ook hoef je niet ver te zoeken als je niet voor een kantoor iets zoekt, maar voor de horeca. Zelst heeft namelijk een enorm groot assortiment, dus voor ieder wat wils!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *