Dieptrekken staal

dieptrekken staal

Dieptrekken staal wil zeggen dat een plaat in dit geval een stalen plaat door middel van vormgevingstechniek in een naadvrije driedimensionale vorm wordt gemaakt. Een voorbeeld hiervan je je vinden in de auto industrie. Denk aan een grill van een auto. Deze is gemaakt uit één geheel en het zal niet mooi zijn om deze uit meerdere stukken te maken. Bovendien zal dit niet echt stevig zijn en zeker niet mooi. Zo zijn er nog diverse mogelijkheden te bedenken waar deze toepassing op uitgevoerd kan worden.

dieptrekken staal

Mooie techniek, dieptrekken staal

Het bedrijf Phoenix 3D Metaal is een specialist in maatwerk. Al vanaf 1960 veranderen zij metalen platen in diverse modellen. Afhankelijk waar jij een model voor nodig hebt, kunnen zij binnen een zeer korte tijd maken. Op hun website is te zien welk projecten zij inmiddels al hebben uitgevoerd. Een zijkant van een fruitmachine, een kap voor een flitser een muntbak en ga zo nog maar even door. Alles is snel en door middel van een paar handelingen uit te voeren.

Wil jij hier meer over weten of heb jij een opdracht die zij misschien wel kunnen maken, neem contact op met dit bedrijf.