Doorgroeimogelijkheden als commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst heb je een functie met veel doorgroeimogelijkheden. Bovendien is de functie erg interessant als commercie iets is waar jouw interesses liggen. Een commercieel medewerker binnendienst houdt zich met name bezig met de administratie rondom financiële kwesties. Daarnaast is een commercieel medewerker binnendienst ook een ondersteunende functie voor accountmanagers of verkopers. Daarom zou je door kunnen groeien naar deze functies, met name in grote commerciële bedrijven. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Misschien is het juist de administratie die je zo leuk vindt aan de functie.

Kies voor een opleiding

Je kunt in ieder geval kiezen voor een opleiding commercieel medewerker binnendienst. Zo weet je zeker dat je klaar bent voor de functie. Hiervoor zal je wel een bedrag moeten investeren, maar daar krijg je behalve kennis ook nog een diploma voor terug. De opleiding commercieel medewerker binnendienst kost ruim € 2100, maar je kunt misschien genieten van belastingvoordeel en dan betaal je nog geen € 1500. Bovendien kun je in termijnen betalen als het een te groot bedrag is om in één keer te betalen.

Invulling van de opleiding

De opleiding commercieel medewerker binnendienst bestaat uit twee delen. In de eerste dertig weken word je opgeleid tot administratief medewerker. Hiervoor ontvang je ook een diploma bij afronden. Je haalt dus uiteindelijk twee diploma’s tijdens je opleiding commercieel medewerker binnendienst. Het tweede deel van de opleiding duurt dan nog maar tien weken. Iedere week heb je één les van drie uur. Dit geldt voor alle 40 weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *