Een infrarood sauna

Wellness

Zonder infrarood zou er geen leven op aarde zijn. Geniet dus nu van je eigen infrarood sauna. Goede kwaliteit met een moderne technologie. Niet iedereen haalt zijn/haar dagelijkse portie infraroodlicht. Hiervoor biedt een sauna dus de oplossing! Even ontspannen en alle spanning en stress laten varen. Ook heeft het heilzame werkingen, sportblessures en spierpijn verdwijnen al snel. De sauna’s zijn ook te combineren met de Finse modellen. De infraroodlampen worden op de door jou aangewezen plek geplaatst net zoals de saunakachel.

Infrarood sauna

Infrarood sauna bekijken

Wil je een sauna kopen maar dit wil je eigenlijk niet bestellen, wat heel logisch is? Bezoek dan de showroom van Bodyfit in Zeewolde. Ze hebben veel producten van het assortiment daarin staan, zoals binnen- en buitensauna’s. Zo kun jij kijken wat je ervan vindt en de goede kwaliteit ervaren. Ze hebben adviseurs daar rondlopen die heel goed jouw wensen en ideeën kunnen uitwerken. Ze hebben veel kennis over de producten en kunnen je dus ook informeren over de vele mogelijkheden die er zijn en wat je allemaal kunt halen en doen met jouw budget.

Cabine

Bodyfit

Bodyfit heeft een groot aanbod aan zwembaden, sauna’s, spa’s, stoombaden, buitendouches, tuinartikelen, onderhoudsartikelen, accessoires, overkappingen en nog veel meer. Alles is van hoge kwaliteit en kan gemaakt worden naar jouw wensen: grootte, materiaal, kleur etc. Veel producten kunnen ook gecombineerd worden, zoals een sauna in een tuinhuisje plaatsen en een overkapping over een zwembad. Bodyfit is een creatief wellness specialist. Ze staan voor kwalitatief hoogstaande producties in eigen beheer. Alles hoe jij het wilt en volgens jouw levensstijl en wensen. Doordacht en persoonlijk. Wil je meer weten? Kijk dan op de website voor meer informatie en de contactgegevens voor als je eventueel vragen hebt of van plan bent om de showroom een bezoekje te geven. Bodyfit is echt een aanrader!