Een lampfitting e27 kopen

lampfitting e27 kopen

Een lampfitting e27 kopen kan je makkelijk online doen. Via de website van
Bizz Light is het mogelijk om dit exemplaar te kopen. Bovendien wordt een bestelling met een totaal bedrag van meer dan €25,- geheel gratis bezorgd. Natuurlijk moet je er wel op letten dat je de juiste fitting gaat kopen. Want hier heb je twee soorten in. Beide hebben een draai fitting, waarmee je een lamp erin kan draaien en deze vast blijft zitten. Echter is de breedte van deze producten verschillend en daar moet je wel op letten. Want in een houder van een e14 lamp, daar past geen gewone gloeilamp in.

Hier kan je een lampfitting e27 kopen

Bizz Light is een bedrijf waar je zowel online maar ook in een fysieke winkel diverse artikelen kan kopen. Artikelen in de vorm van snoeren om lampen mee op te hangen. Maar ook diverse lamphouders en lampen die je in deze houders kan draaien. Een geweldige winkel die ervoor zorgt dat de donkerste plekje in huis of waar ook, weer een lichtpuntje worden.

Voorlopig kan ik weer vooruit met de verlichting in huis. Net mijn bestelling mogen ontvangen en hierin zaten meerdere lampen en houders.

Geef een reactie