Een schilderij bloemen i.p.v. een bos bloemen

Ik ben helemaal fan van bloemen en het liefst haal ik elke dag een verse bos bloemen, dus op een gegeven moment dacht ik: ik kan mezelf ook een schilderij bloemen cadeau doen! Mijn man vond het ook helemaal geen gek idee want zoals je misschien wel weet, kosten verse bloemen ook een lieve duit. Verse bloemen blijven maar een paar dagen mooi, terwijl een schilderij natuurlijk veel lager mee gaat. Een schilderij bloemen laten maken speciaal voor mij is dus eigenlijk helemaal niet zo’n gek idee!

Mooi cadeau voor mezelf die voor altijd goed blijft!

Via ArtBoutique.nl kwam ik in contact met een kunstschilder die veel ervaring heeft met bloemen schilderen. Een bepaalde lievelingsbloem heb ik niet en ik haal elke week weer een andere soort, dus mijn enige wens was dat het schilderij een bonte mix van allerlei soorten bloemen moest bevatten. Ter verduidelijk en inspiratie stuurde ik een aantal foto’s van bloemen en boeketten mee die ik erg mooi vond en zodoende ging de kunstschilder aan de slag. Na slechts twee weken was het schilderij al klaar en kreeg ik hem thuis bezorgd. Nou, ik kan je vertellen dat het schilderij prachtig geworden is! Hij hangt nu boven de muur bij de eettafel en ik heb al van verschillende mensen complimentjes gehad. Bij deze wil ik dus ArtBoutique en de kunstschilder bedanken!