Het kopen en vergelijken van scooters

Op de website www.fastfuriousscooters.nl kunt u met van allerlei scooters kopen. De website heeft een groot assortiment en heeft veel populaire merken. Van elk merk ziet u het model en vindt u veel informatie over de scooter. Als u een scooter wilt kopen, kan u ook bepalen wat erbij toegevoegd moet worden. U kunt dan bijvoorbeeld bepalen of u een gps-tracer wilt. Zo kunt u ook bepalen of u een alarm, een kettingslot, een druppeloplader of een halogeen koplamp wilt toevoegen. Scooters vergelijken kan ook op deze website.

Scooters repareren

Naast dat u scooters kan kopen en vergelijken, kunt u ook uw scooter laten repareren. Fastfuriousscooters.nl heeft een eigen werkplaats in Nederland. Hier kunt u een afspraak maken en door middel van een snelle reparatie is de scooter weer klaar voor gebruik. Als de scooter klaar is kunt u uw scooter ophalen bij de werkplaats. Als u niet kan komen binnen 5 dagen, moet u 2,50 euro per dag betalen. Het adres van deze werkplaats is Christiaan huygensweg 10 2408 AJ.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het kopen van een scooter? Bel dan 0900-3278387 of email naar info@fastfurious.nl.