Kleinschalig event in Nederland? Huur een pagode partytent

pagode partytent

Het is in ons land altijd een risico dat het weer omdraait. Wanneer we een mooie, zonnige dag hebben kan het in een fractie van een seconde omdraaien naar een storm en regen. Het is daarom soms lastig om een succesvol evenement te organiseren in ons land. De beste oplossing om dat onvoorziene slechte weer tegen te gaan? Huur een pagode partytent.

Wat is een pagode partytent?

pagode partytent

De pagode partytent is een grote tent die doet denken aan een huisje. Het heeft soms plastic ramen, soms niet. De pagodetent is bovendien in verschillende afmetingen beschikbaar. Daardoor is er altijd wel een tent die goed is voor jouw evenement.

VIP, kraampjes of persoonlijke feestjes

De pagode is bijvoorbeeld geweldig voor iedereen die een relatief kleinschalig feest geeft in een tuin. Je gasten staan door als het regent en je hoeft je geen zorgen te maken over het eten. Maar ook voor grotere evenementen zoals markten of een food truck festival kan gered worden met de pagode tent. Je kunt elk kraampje voorzien van zo’n kleine tent zodat men ook droog staat wanneer ze in de rij staan bij een kraampje.