Litecoin kopen?

Mensen vragen zich vaak af of ze wel zo’n currency als “Litecoin” moeten vertrouwen en of ze het nou moeten gaan kopen. Ik vraag me dan altijd af wat iemand tegenhoudt, want het is heel gemakkelijk om bijvoorbeeld Litecoins te kopen. Het enige wat je nodig hebt is een Litecoin Wallet die je gemakkelijk kan aanmaken via Bitavo. Het is alleen maar een kwestie van aanmelden en een bedrag overmaken. Het is zo gemakkelijk!

 Wat is precies Litecoin?

Litecoin is net zoals de Bitcoin, een vorm van digitaal geld. Bitcoin is wel een stuk bekender, maar dat betekent niet dat Bitcoin ook daadwerkelijk beter is, want Litecoin is namelijk een stuk sneller dan Bitcoin. Dit kan omdat Litecoin gebruik maakt van een grotere transactiecapaciteit. Het Litecoin netwerk zorgt er voor dat er iedere 25 minuut een block op de blockchain wordt verwerkt, terwijl dit bij het Bitcoin netwerk om de 10 minuten gebeurd. Litecoin zorgt er ook voor dat er geen fraude gepleegd kan worden door de “proof of work”. Verder is Litcoin ook een stuk goedkoper dan Bitcoin en het focust zich alleen op et zijn van een betaalmiddel.

 Uitgebracht door een Google medewerker

De Litecoin is als het ware een klein broertje van de Bitcoin. Het verschil zit hem als het ware in de snelheid. De de transactiesnelheden gemiddeld een stuk hoger dan de Bitcoin en dat maakt het juist zo interessant. Eigenlijk bestaat deze digitale valuta nog niet zo heel erg lang. Want in 2011 heet een Google medewerker deze op de markt gebracht. De naam van deze medewerker is Charlie Lee. Als je op het internet gaat kijken wat deze coin precies is, lees je dat dit de zilveren uitgaven is en de Bitcoin de gouden. Litecoin kopen​

Al jaren ben ik bezig met beleggingen, een gokje wagen zit als het ware in mijn bloed. Vroeger kocht ik aandelen bij verschillende bedrijven. Tegenwoordig heb ik mijn geld omgezet in Litecoin. Het principe is als het ware hetzelfde als beleggen in fondsen. Alleen maakt de digitale valuta een betere indruk op mij. Ik kan namelijk zelf goed in de gaten houden of ik winst of verlies heb gemaakt. De winst kan ik dan snel uit laten keren op de wallet die ik via Bitvavo heb aangemaakt. Wil jij hier meer over weten hoe jij het beste aan deze digitale valuta kan komen, dan kan je het beste de website van Bitvavo erbij halen. Hier staat heel duidelijk uitgelegd hoe je moet handelen. Ook staat er een lijst met verschillende digitale valuta die je hier kan kopen of verkopen.

Verwachting

Er wordt vooral verwacht dat de prijs van de Litecoin flink zou kunnen gaan stijgen doordat er waarschijnlijk een stuk meer mensen er voor zullen gaan kiezen om Litecoin als betaalmiddel te gaan gebruiken. Ik zou zeker Litecoin kopen, want het kan nog wel een is een hele grote munt gaan worden. Ik denk dat het nu nog een ondergewaardeerde munt is, maar dat dit snel zal veranderen als mensen zien wat deze munt gaat betekenen.