Mijn financiën regelen met administratiekantoor Arnhem!

Administratiekantoor Arnhem

Als zelfstandige vond ik mijn financiële administratie altijd een van de meest vervelende dingen om te regelen. Gelukkig heb ik dankzij administratiekantoor Arnhem Den Hartog & Hoogveld (DHENH) tegenwoordig nooit meer een probleem met mijn administratie. Bovendien krijg ik hier ook nog eens belastingadvies en staat DHENH dus altijd voor me klaar!

Administratiekantoor Arnhem

Alles online regelen

Dankzij DHENH kan ik mijn financiële administratie gewoon online regelen en inzien via de Management Monitor. Zaken zoals mijn omzet, winst, openstaande facturen et cetera staan kan ik dus te allen tijde in een oogopslag zien! Verder biedt het ook de mogelijkheid om facturen online te betalen via internetbankieren en dan wordt de Management Monitor meteen ge-update. Ook het insturen van bonnetjes gaat gewoon online en dan maakt DHENH het meteen voor je in orde. Ik maak er inmiddels ook een gewoonte van om van elke bon en factuur meteen een digitale kopie te maken en in te sturen. Je kunt de Management Monitor trouwens op je smartphone, tablet of laptop of computer inzien. Ik vind dit echt enorm handig, want ik werk veel online en ben ook vaak onderweg. Het is dan altijd fijn om op elk moment van de dag mijn financiële situatie te raadplegen.

Administratiekantoor Arnhem

Nuttig en professioneel advies

Naast de handige Management Monitor maak ik ook regelmatig gebruik van het belastingadvies van DHENH. Als zelfstandige moet je namelijk zelf je belastingaangifte doen en dit vind ik persoonlijk een stuk ingewikkelder dan wanneer je gewoon ergens in loondienst bent. Gelukkig heeft DHENH altijd alle antwoorden paraat en kan ik hier terecht voor vragen over bijvoorbeeld de pensioenregeling. Ben jij ook zelfstandige en kun je wel wat extra hulp gebruiken bij je financiële administratie? Of wil je graag kundig advies over allerlei fiscale vraagstukken? Aarzel dan niet om eens contact op te nemen met administratiekantoor Arnhem!