Private lease: waarom hiervoor kiezen?

Private lease is speciaal ontworpen voor particulieren die aan het begin af aan al willen weten wat ze maandelijks aan hun auto kwijt zullen zijn. Dit kan voor menig mens interessant zijn, zo ook voor bijvoorbeeld senioren die bij een reguliere geldverstrekker niet vaak een groot geldbedrag kunnen lenen. Private lease kent daarnaast ook andere voordelen, zo staat het bekend om:

Vast maandbedrag

Je betaalt een vast bedrag per maand, en geen extra kosten voor reparaties of andere onderhoudswerkzaamheden. Dit is ontzettend interessant voor particulieren. Houdt wel rekening met het feit dat je voor de brandstof en eventuele verkeersboetes wel moet betalen.

Geen eigen inleg nodig

Omdat je het volledige bedrag kunt lenen zorgt private lease ervoor dat je geen eigen spaargeld nodig hebt. Zo kun je dus zonder te veel spaargeld nodig te hebben genieten van een nieuwe auto. Het enige wat vereist is, is een stabiel inkomen.  

Geen aanbetaling

Omdat je geen eigen inleg nodig hebt, hoef je dus ook geen aanbetaling te doen. Ditzelfde geldt voor een slotsom: ook dit is niet nodig bij private lease.

Is je leaseperiode voorbij? Dan kun je de auto gewoon weer inleveren. Zo heb je niet meer te maken met een inruilwaarde of verkoop, en kun je tegen die tijd eventueel weer een andere, nieuwe auto leasen. Wel zo gemakkelijk! Tegenwoordig tref je online ook vaak een lease calculator aan. Met een calculator als deze kun je direct online uitrekenen hoe hoog jouw maandlasten zullen worden. Zo weet je precies of private lease iets voor jou is en of je de maandelijkse lasten kunt dragen. Mocht je nog meer uitleg of informatie nodig hebben dan kun je met gemak gebruik maken van de klantenservice van verschillende leasemaatschappijen. Zij kunnen je informeren over de best mogelijke optie en een passend leasecontract.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *