Russisch Nederlands vertaling is een uitstekend bedrijf!

Russisch Nederlands vertaling

Russisch Nederlands vertaling levert de beste tolken die u kunt wensen!

Ik had een maand geleden een afspraak met een Russische klant. Hij kwam bij mij langs om samen eens uit eten te gaan. Hij is al bijna 10 jaar vaste klant van ons. Ik heb hem een tijdje geleden uitgenodigd eens uit eten te gaan wanneer hij weer een keer in de buurt van Nederland is. Hij belde mij een maand geleden dat hij onverwachts naar Nederland toe kwam. Hij bleef in Nederland voor 2 dagen en stelde voor samen uit eten te gaan. Ik heb een aantal afspraken moeten verzetten om deze afspraak door te kunnen laten gaan, maar het is gelukt. Ik heb toen  Russisch Nederlands vertaling gebeld. Ik vertelde dat het een beetje kort dag was om nu nog iets te gaan regelen maar dat ik een tolk nodig had voor de dag daarna. Een tolk van Russisch naar Nederlands. Gelukkig was dit geen probleem en hadden ze nog een tolk beschikbaar. Ik heb dus bij Russisch Nederlands vertaling een tolk ingehuurd voor onze afspraak. Ik heb dankzij Russisch Nederlands vertaling een hele gezellige avond gehad en dankzij de afspraak kan onze zakenrelatie er wel weer even tegenaan.