’s-Gravenhage, de stad om nu heen te verhuizen

Als hoofdstad van de provincie Zuid-Holland. En met de vlag kleuren van groen en geel, maakt dit een mooie stad aan de zee. In deze stad wonen zo’n 540.000 inwoners en maakt dit de derde grootste gemeente in heel Nederland. Dus mocht jij nog een plek nodig hebben om heen te verhuizen. Neem contact op met een verhuisservice Den Haag.

Wat is er te doen

Voordat je de beslissing maakt om er te gaan innestelen moet je wel weten hoe jij je leven gaat kunnen door brengen met de dingen om je heen. Wat je er kan doen als je even een dagje uit wilt hebben. Hier komen de leukste dingen naar boven, ook handig als je al in Den Haag woont. 

Laten we beginnen met wat bezienswaardigheden. Een van de bekendste is het Binnenhof. Hier kan je een rondleiding krijgen door het parlement heen. Zoals door de Eerste en Tweede kamer. En ook nog is door de Ridderzaal.
Een verdere plek is het Vredespaleis, dit mooie en sierlijke gebouw is prachtig om te zien en staat in het midden van een mooi gebied waar je door heen kan wandelen. 

Voor iets actievere bezigheden die kinderen ook leuk zullen vinden, is het Madurodam voor klein en groot leuk. In dit park staan steden afgebeeld in miniatuur formaat gebouwtjes en poppetjes. Het infrastructuur is nog nooit zo simpel te zien geweest.
Duinrell en het Tikibad zijn zeker een van de leukste dag uit in Den Haag voor de kinderen. Dit pretpark heeft een hoop gave attracties. En het Tikibad zwembad superleuke en uitdagende glijbanen. Hier kan je zowel in de zomer als in de winter lekker heen aangezien het binnen altijd een tropisch klimaat is.
Voor de sneeuwliefhebbers is SnowWorld Zoetermeer de plek om in eigen land de kunnen snowboarden of skiën. Ook De Uithof biedt deze mogelijkheid. En hier kan je zelfs schaatsen. 

Niet te vergeten natuurlijk zijn de stranden. Zowel Scheveningen als Kijkduin. Even uitwaaien in de herfst, of afkoelen in de zee tijdens de zomer.

De top locaties om te wonen

Deze mogelijkheden van vermaak zijn natuurlijk geweldig. Maar waar zou jij dan leuk kunnen wonen? 

Het Zuiderpark is zeker een van de top plekken. Hier is in de hele zomer wat te beleven. Met diversiteit aan culturen en een hoop geschiedenis maakt deze wijk het typisch Haags, en in de buurt van een park heb je altijd de kans om even een wandeling te doen.

Het Belgisch park is een klein onderdeel van Scheveningen, een van de stranden van Den haag. In dit stuk zit de pier, bioscoop Pathé om leuk een filmpje te kijken en het Kurhaus. 

Als derde hebben we het Zeeheldenkwartier. Ongeveer 10 minuten van het Vredespaleis en het Panorama Mesdag verwijderd, en lekker in de buurt van het centrum. Zo kan je altijd naar een terrasje of een ander gezellig tentje.

Mocht je nou de keuze gemaakt hebben. Dan willen de studentverhuizers bij een verhuisbedrijf Den Haag jou graag helpen met het verhuis proces.