Koelbox4you – tips voor een leuk dagje uit

koelbox4you

Wanneer je er eindelijk een dagje uit gaat moet dit wel zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Vaak is een dagje uit nog slopend ook en kom je vermoeider terug dan je al was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling, je moet je kunnen relaxen en even er tussenuit kunnen glippen. Even geen stress, geen school, geen werk, alleen maar leuke dingen. Maar daar gaat dan ook wel een goede planning aan vooraf, of niet. Het ligt er allemaal aan wat jij prettig vindt en waar je heen gaat en met wie. Als je voor jezelf een dagje plant dan hoef je alleen maar rekening te houden met jezelf, dit is al heel anders als je met meer mensen rekening moet houden. Tijden, eten, vervoer, geld, het komt er allemaal bij kijken, maar hoe zorg je er nou voor dat jouw dagje uit vlekkeloos verloopt en dus geen extra stress levert. Hier zijn er wat tips.

Koelbox

Wanneer jij er een dagje op uit gaat met de familie of een grote groep is het altijd handig om een koelbox mee te nemen als je ergens gaat zitten en de hele dag ook op die plek blijft. Koelboxen zijn er om je drankjes koel te houden maar ook om eten in te bewaren, hierdoor bespaar je geld op duur eten en drinken bij de plek waar je zit of misschien moet je wel eten meenemen als er niks in de buurt zit. Er is voor iedereen een koelbox die bij diegene past, ga je met de hele familie op pad schaf dan zeker meerdere koelboxen aan of kijk voor een grotere waar al het eten en drinken in past. Je wilt niet dat je dagje uit wordt verpest omdat je te weinig hebt meegenomen en iedereen dus al snel klaar is omdat zij niks kunnen eten en drinken.

Eten en drinken

Zoals ik al eerder heb vermeld zelf eten en drinken meenemen klinkt misschien als veel werk maar scheelt uiteindelijk tijd op de dag zelf maar ook zeker geld. Een dagje uit hoeft niet duur te zijn en als je op een plek blijft is het altijd mogelijk om dit eten in de koelbox te gooien. Wanneer je toch een hele dag wegblijft maar op verschillende plekken bent en dus rondreist is het altijd handig om zelf eten en drinken mee te nemen. Dit kan je dan namelijk gewoon op eten wanneer je ergens staat te wachten of als je ergens heen reist. Om de dag leuk af te sluiten kan je altijd zeggen dat je in de avond wel ergens gaat eten of eten haalt. Dan heb je het geld van een hele dag eten bespaart maar ook tijd waardoor je meer kan doen op de dag.

Een EHBO-doos

Het is iets wat je snel over het hoofd ziet, maar een EHBO-doos kan altijd makkelijk zijn in noodgevallen. Dit hoeft niet zo’n grote zware doos te zijn die je alleen maar moet sjouwen maar kan ook gewoon een klein pakketje zijn met de meest belangrijke dingen zoals pleisters en medicijnen. Hierdoor voorkom je al snel noodgevallen en kan je gewoon door met je dagje uit, er gebeuren natuurlijk altijd wel ongelukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *