Veiligheids-trainingen volgen doet u bij G4s!

Heeft u nog geen veiligheids-trainingen gevolgd bij G4s dan raadt ik zeker aan om deze snel te gaan volgen! Ik heb afgelopen maand namelijk dankzij de veiligheidstrainingen een leven kunnen redden! Ik was samen met mijn zoon een dagje naar de stad gegaan, even kleren kopen, schoenen kopen. Ergens gezellig lunchen enz . Toen hoorde ik plotseling een vreemd geluid achter mij. Ik keek om en ik zag een man in elkaar zakken. In eerste instantie schrok ik heel erg maar er ging vrijwel meteen een knop om in mijn hoofd en ging er meteen naast zitten. Ik voelde in zijn hals, geen hartslag meer.

Ik schrok me wezenloos! Dit had ik wel geleerd tijdens de veiligheids-trainingen maar dat was op een pop, dit was echt! Ik ben meteen begonnen met reanimatie. Ondertussen heb ik een omstander gevraagd om 112 te bellen en een andere omstander op pad gestuurd op zoek naar een AED, voor ik er erg in had kwam hij al terug met een AED, deze had de winkel waar ik voor zat al gepakt. Ik sloot de AED aan en volgde de instructies van dit apparaat. 1 stroomstoot, geen hartslag. 2e stroomstoot geen hartslag. 3e stroomstoot, geen hartslag. Maar toen gebeurde het, de AED zei handen los, stroomstoot toegediend, en ineens zag ik de borstkas omhoog komen, hij ademde weer en ik voelde weer een hartslag!

Dit had ik nooit gekund zonder de veiligheids-trainingen! Ik ben G4s dus zeer dankbaar voor de veiligheids-trainingen, dankzij de veiligheids-trainingen kon ik een leven redden!