Vind een geschikte act voor een feest

Ben je op zoek naar een act om aan een feestje wat extra mee te geven? Kijk dan eens bij Evenses wat er allemaal mogelijk is. Zo kun jij een leuke act boeken waar de gasten op je feest later nog over zullen spreken.

Veel verschillende acts mogelijk

Bij Evenses kun je een keuze maken uit verschillende acts. Om je feest op te komen luisteren kun je de volgende artiesten boeken: een goochelaar, waarzegster, sneltekenaar, presentator of typetje. Houd bij je keuze altijd rekening met wat je zelf leuk vindt maar zeker ook met wat voor gasten je krijgt. Je wilt immers wel dat er een act opgevoerd wordt die het publiek aanspreekt. Voor meer informatie over de acts kun je altijd even de website raadplegen of contact opnemen met Evenses.

Maak gebruik van de keuzehulp

Als je het moeilijk vindt een geschikte act te kiezen kun je ook gebruik maken van de keuzehulp die je op de website vindt. Met deze hulp kun je invullen voor wat voor gelegenheid je op zoek bent naar een leuke act. Daarnaast vul je in wat voor act je aanspreekt en wat je budget is. Op deze manier komt er een act naar voren die bij jouw wensen aansluit. Lijkt de aangeboden act je wel wat? Vraag dan altijd eerst na of deze beschikbaar is op de gewenste datum en laat een offerte maken zodat je weet waar je aan toe bent.