Waar je E liquid voor nodig hebt

E liquid

Vapen is hipper dan ooit. Vapen is een ander woord voor roken maar dan met een elektronische sigaret. Het vapen is erg populair de afgelopen jaren, onder andere omdat het minder schadelijk is dan echt roken. Om zo’n elektronische sigaret of vaporizer te gebruiken heb je echter wel een vloeistof nodig die je in het apparaatje stopt. Dit noemen we ook wel E liquid.

E liquid

De werking van de liquid

In je vaper of elektronische sigaret zit een vloeistof. Die vloeistof stof je in een coil. Dat is een onderdeel van je sigaret waar de vloeistof en een soort filtertje en brandertje zitten. Dat brandertje warmt de vloeistof op zodat deze verdampt. Die damp, dat is dus de rook die je inademt als je rookt met zo’n E sigaret. E liquid is dus onmisbaar, alsmede de coil en het brandertje.

Een vaporizer kiezen

Welke E sigaret het beste werkt voor jou is afhankelijk van je voorkeuren. Sommige versies lijken heel erg op de echte sigaret en voelen ook zo in de hand. Sommige mensen vinden dat heel fijn. Anderen hebben juist liever een wat groter apparaat met een stevige grip zodat ze geen last van hun hand krijgen.