Wat te doen als jouw telefoon niet meer werkt

iphone x reparatie den haag

Je telefoon is natuurlijk een verlengstuk van jezelf. En als dat verlengstuk wegvalt kan het ervoor zorgen dat je enorm beperkt wordt in je doen en laten. We leggen je precies uit wat je kan doen zodat jouw telefoon binnen no-time weer werkt.

De telefoon weer aan krijgen


Als je telefoon opeens niet meer aan gaat, kan dat erg vervelend zijn. Meestal komt dit omdat de telefoon niet goed meer oplaad. De meest voorkomende oorzaak is stof dat zich ophoopt in de oplaadpoort. Dit zorgt ervoor dat de oplader niet goed contact meer kan maken. Je kan dit oplossen door een tandenstoker te pakken en heel voorzichtig het stof uit de oplaadpoort te halen. Dit zorgt er 9 van de 10 keer voor dat je telefoon weer normaal oplaad.

Water in je telefoon

Het kan voorkomen dat je telefoon in het water valt. Hoewel veel telefoons tegenwoordig waterdicht zijn tot een bepaalde diepte, zijn sommige dat nog niet. Als dit gebeurt kan het voorkomen dat je telefoon niet meer werkt. Het is belangrijk dat je de telefoon zo snel mogelijk uitzet. Daarna moet je de simkaart uit het toestel halen. Breng je telefoon daarna zo snel mogelijk naar ThePhoneLab om hem te laten reparen. Een iphone x reparatie is daar bijv. zo gefixt. Mocht je niet in de buurt zijn van een reparateur, leg je telefoon dan een aantal dagen in een bord met rijst. Dat zorgt dat het water onttrekt uit de telefoon.

Een slechte batterij

Soms is je batterij in zo’n slechte conditie dat hij aan vervanging toe is. Je kan op een iphone kijken in welke conditie de batterij van je telefoon verkeerd. Vaak is dit de reden dat een telefoon niet meer aangaat. Je kan je telefoon altijd langsbrengen bij ThePhoneLab om te kijken of dit daadwerkelijk het probleem is. Daar voeren ze geheel kosteloos een test uit om te kijken wat het probleem is.

Defect scherm

Veel mensen laten hun telefoon wel eens uit hun handen vallen. Meestal resulteert dit in een gebroken scherm maar het kan ook voorkomen dat het scherm simpelweg niet meer werkt. Het enige wat je dan ziet is een zwart scherm. Als je je telefoon langs een reparateur brengt, kan die je precies vertellen wat er mis mee is. Er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt, zoals bijvoorbeeld: Iphone reparatie den haag. Doordat schermreparaties veel voorkomen hoeven ze tegenwoordig niet erg prijzig meer te zijn.

Conclusie

Het is erg vervelend als je telefoon kapot gaat. Iedereen heeft hem nodig en het is daarom noodzaak om hem zo snel mogelijk aan de praat te krijgen. Je kan zelf altijd wat dingen proberen om je telefoon aan de praat te krijgen maar dit is niet altijd de oplossing. Breng je telefoon daarom lang bij ThePhoneLab als de bovenstaande dingen niet meer werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *