Wat zijn de populairste schoenen van 2020?

Ook dit jaar wil je er natuurlijk goed bijlopen. Daarom is het interessant om je goed te verdiepen in de laatste mode trends van 2020. Denk hierbij aan de populairste herenschoenen van het jaar. We bespreken de 5 belangrijkste schoenen op een rijtje. Mis je deze schoenen nou? Bestellen dan!

De klassieke zwarte veterschoen

De klassieke zwarte veterschoen is nog steeds een van de populairste mannen schoen. Ondanks dat deze wel iets verliest aan populariteit hebben ontzettend veel mannen deze schoenen in de kast staan. De reden waarom deze klassieke schoen aan populariteit verliest omdat we ons informeler kleden waardoor we soms ook afwijken van de nette schoenen.

Witte sneakers

Daardoor kiezen we er voor om witte sneakers te dragen onder onze nette kleding. Dit geeft toch een behoorlijke chique uitstraling zonder dat dit het is. Daarnaast zitten sneakers vaak net wat lekkerder.

Boots

De boots zijn immens populair. In de winter worden er meer boots dan ooit verkocht en zijn ze populair als winterboots maar ook in de zomer kan je de bekende kisten aantrekken. Daarnaast heb je ook de populaire Chelsea boots die sinds enkele jaren erg populair zijn geworden. Bijna iedere man heeft er inmiddels een paar van.

Crocs

Je zou zeggen dat dit een grapje is maar dat is het niet. Wist je dat de Crocs zo populair is dat je er zelfs fans van hebt? Crocs is meer voor de oudere doelgroep maar wint ook echt populariteit onder jong volwassenen. Met Crocs stap je lekker makkelijk en snel in je schoen.

De bruine veterschoen

En last but not least hebben we ook nog de bruine veterschoen. Je kan denken aan de van Bommels of Magnanni. Deze schoenen zijn mateloos populair, classy en toch erg modieus ondanks het ‘oude’ karakter. Welke schoenen mogen van jou niet ontbreken?