Zo fleur je je muur op

Als je net bent verhuisd kan die kale witte muur in de woonkamer of slaapkamer je echt opvreten. Je wilt het natuurlijk persoonlijk maken. Maar er is tegenwoordig zoveel keus dat je door de het bos de bomen niet meer kunt zien. Daarnaast heb je ook natuurlijk een budget waaraan je je moet houden. Als je net verhuisd bent moet er nog van alles gedaan worden. Dus het is logisch als je niet veel budget vrij maakt voor muur decoratie. Muurstickers zijn bij een klein budget de ideale oplossing. Zo kun je je slaapkamer, woonkamer of kinderkamer opfleuren. 

Foto’s

Als je wat meer budget hebt kun je ook wat fotolijstjes ophangen met leuke foto’s van je familie en vrienden. Dat is een fijne manier om je muur op te fleuren want je wordt vrolijk van de blije gezichten van je naaste mensen die je om je heen hebt en zul je ze altijd bij je hebben. Of je kunt zelf foto’s maken op vakantie van de mooie omgeving die je hebt bezocht zodat je ze nooit meer kunt vergeten en zo weer terug kan als het nodig is. 

Voor de kids

Het is ook belangrijk om niet te vergeten dat als je kinderen hebt, dat het extra leuk voor hen zou kunnen zijn om hun eigen kamer in te richten. Je kunt muurstickers kinderkamer aanschaffen. Zo kunnen ze relatief goedkoop hun kamer naar hun eigen smaak inrichten. Met muurstickers kinderkamer kunnen je kinderen het gevoel geven dat ze hun muur kunnen opleuken zonder het te beschadigen. Kunstwerkjes van je kids zijn leuk, als ze maar op papier blijven. Met muurstickers kinderkamer kun je ze lekker hun gang laten gaan zonder dat je je zorgen moet maken over je muur. De stickers laten namelijk geen resten achter! Zo kun je bijvoorbeeld de naam van je kind op de muur plakken of een mooie fullcolor illustratie.

Muurstickers en andere decoratie

Muurstickers zijn niet alleen voor kinderen natuurlijk. Ze zijn te plaatsen in elke kamer, er wordt niet gediscrimineerd. Als de keukenmuur een beetje kaal lijkt kun je daar wat tekst plakken. Een leuke quote van iemand die je kent, of gewoon iets wat je aanspreekt. Ook in de woonkamer kun je je muur opfleuren. Als je genoeg hebt van muurstickers kun je ook een wandplank aanbrengen met planten, souvenirs een beeldjes. Het mooie is dat je regelmatig kan vervangen wat op de plank zit. De plank zelf kun je helaas niet zo makkelijk vervangen. Maak daarom een goede overweging voor welke stijl je gaat. 

Wees creatief!

Je kunt ook zelf wat maken natuurlijk. Als je handig met je vingers kun je de muurstickers kinderkamer vervangen door je eigen kunstwerken op de muur! Misschien is het verstandig als je niet zo handig bent om eerst te beginnen op papier. Dan kun je het eventueel nog aanpassen en ophangen. Maar als je wat gedurfder bent kun je met de hand de muur beschilderen. Het fijne hieraan is dat je echt kunt maken wat je wilt en hoe je dat wilt. Als je goed bent met je handen kan het prachtig worden. Maar mocht je niet het talent en de creativiteit beschikken om een kunstwerk te maken? Dan kun je altijd iemand inhuren natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *